Description Departure Return Duration Skill Level
Monday 21st
  2 Day Menindee Tour 10am 4pm 22nd 2 days Camper
  2 Day White Cliffs Moonavale Tour 10am 4pm 22nd 2 days Camper
  Peak to Peak – Tour around Poolamacca 10am 2pm 4 hours Beginner
  Historic Mine tour & Aboriginal art 10am 4pm 6 hours Some offroad experience
  Madmax Experience 9am 4pm 7 hours Experienced driver and capable vehicle
  Pub Run – Creeks to Silverton & Sculptures 9am 5pm 8 hours Beginner
Tuesday 22nd
  Peak to Peak – Tour around Poolamacca 10am 2pm 4 hours Beginner
  Historic Mine tour & aboriginal art 10am 4pm 6 hours Some offroad experience
  Madmax Experience 9am 4pm 7 hours Experienced driver and capable vehicle
  Pub Run – Creeks to Silverton & sculptures 9am 5pm 8 hours Beginner
Wednesday 23rd
  2 Day Menindee Tour 10am 4pm 24th 2 days Camper
  2 Day White Cliffs Moonavale Tour 10am 4pm 24th 2 days Camper
  Peak to Peak – Tour around Poolamacca 10am 2pm 4 hours Beginner
  Historic Mine tour & aboriginal art 10am 4pm 6 hours Some offroad experience
  Madmax Experience 9am 4pm 7 hours Experienced driver and capable vehicle
  Pub Run – Creeks to Silverton & sculptures 9am 5pm 8 hours Beginner
  Scrutineering Cars 1pm 5pm 4 hours  
  Music / Entertainment 8pm 12pm 4 hours  
Thursday 24th
  Scrutineering Cars 2pm 8pm 6 hours  
  Scrutineering Bikes 2pm 8pm 6 hours  
Friday 25th
  Scrutineering Bikes 7am 11am 4 hours  
  OBC Race 1 9am 1pm 4 hours All Classes
  Mad Max Hard Enduro Prologue – Cross Country 1pm 4pm 3 hours Bronze, Silver, Gold
  OBC Race 2 6pm 10pm 4 hours All Classes
  Band / Music  8pm 12pm 4 hours  
Saturday 26th
  Mad Max Hard Enduro 7am 3pm 8 hours Gold Silver Bronze
  Madmax 9am 5pm 8 hours All Classes
  Madmax Presentation 7pm 8pm 1 hour  

Itinerary subject to change, only for the better. You will be notified of any major changes.